Pin It
ΠΛΑΚΑΚΙΑ | ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Τηλ: 210.993.99.33

Υπηρεσίες και όροι πώλησης

Φίλες και φίλοι, οι παρακάτω οδηγίες αποσκοπούν στην καλύτερη , ασφαλή και εύκολη συνεργασία μας.Στο κείμενο που ακολουθεί μπορείτε να ενημερωθείτε από τα επιμέρους κεφάλαια:

Εκπροσώπηση εταιρείας και συναλλαγές.

Πολιτική τιμών.

Πληρωμή εμπορευμάτων.

Τρόποι παραγγελίας.

Ακύρωση παραγγελίας.

Χρόνος παράδοσης.

Έλεγχος εμπορευμάτων από τον πλακά, τον τεχνίτη και τον παραλήπτη

Επιστροφές εμπορευμάτων.

Παράδοση εμπορευμάτων.

Παραλαβή εμπορευμάτων.

Αποχρώσεις πλακιδίων, ΤΟΝΟΣ.

Συμπληρώματα σε πλακίδια.

Αναφορά ελαττωματικών προϊόντων.Αναφορά προβλημάτων.

Οργάνωση παραγγελίας και  τοποθέτησης.

Σχεδιασμός μπάνιου.

 

Εκπροσώπηση εταιρείας και συναλλαγές.

Για κάθε συναλλαγή , συνεννόηση, πληρωμή,προσφορά σε τιμή, παροχή έκπτωσης, παροχή τεχνικών πληροφοριών , διευκρίνηση, αποστολή mail, καθορισμός χρόνου παράδοσης, και κάθε άλλης πληροφορίας, αρμόδια ΕΙΝΑΙ μόνο, ή εκπρόσωπος κ Ευτυχία Πολυζωγοπούλου, ή κάθε εργαζόμενος στο τμήμα πώλησης.

Συνεργάτες μηχανικοί, τεχνίτες , πλακάδες, υδραυλικοί, ,κτλ, ΔΕΝ μπορούν να αναλαμβάνουν κλείσιμο παραγγελίας για λογαριασμό τρίτου.

Η παραγγελία κλείνεται με την παρουσία και έγκριση του παραλήπτη.Για πελάτες επαρχίας, η παραγγελία οριστικοποιείται με αποστολή φαξ ,mail

Η καταβολή σε τράπεζα βεβαιώνεται ΚΑΙ με έκδοση απόδειξης είσπραξης της εταιρείας.

Η εξόφληση κατή την παραλαβή, συνοδεύεται με την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ  είσπραξης της εταιρείας, ενώ η παράδοση των εμπορευμάτων ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ με έκδοση απόδειξης λιανικής ή, τιμολογίου

 Πολιτική τιμών

Οι αναφερόμενες τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Οι τιμές πώλησης είναι αυτές που επιβεβαιώνονται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης, και αποστολής επιβεβαίωσης, μπορεί δε  σε μερικές φορές, να είναι διαφορετικές από τις αναγραφόμενες( αυτό μπορεί να συμβεί στην αρχή της κάθε χρονιάς, που αλλάζουν μαζικά οι τιμές και δεν έχουμε προλάβει να διορθώσουμε κάποιες)

Πληρωμή εμπορευμάτων

Απαιτείται προκαταβολή 40 % της παραγγελίας, και εξόφληση κατά την παράδοση.

 

Εμπορεύματα προς αποστολή σε επαρχία , πληρώνονται  με προκαταβολή και γίνεται εξόφληση ΠΡΙΝ την φόρτωση σε πρακτορείο επιλογής του παραλήπτη.

Τα μεταφορικά έξοδα από το πρακτορείο Αθηνών στον τόπο παράδοσης, ΒΑΡΥΝΟΥΝ τον παραλήπτη

ΔΕΝ αποστέλλουμε εμπορεύματα  με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Αριθμός λογαριασμού:

 

Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να στείλετε την παραγγελία σας με φαξ στο νούμερο : 210 99 52 054

Μπορείτε να στείλετε mail στο: info@polisinthesi.gr

Μπορείτε και τηλεφωνικά στο νούμερο 210 99 39 933.

Σε κάθε περίπτωση θα επιβεβαιώσουμε τηλεφωνικά την λήψη της παραγγελίας, τον χρόνο παράδοσης και την τιμή των εμπορευμάτων και αφού δοθεί η έγκριση από τον πελάτη, θα προχωρήσει η καταβολή προκαταβολής και κατόπιν ηα διαδικασία παράδοσης.

Ακύρωση παραγγελίας

Όλα τα είδη μας είναι ειδικές παραγγελίες, δηλαδή ΔΕΝ υπάρχουν στην αποθήκη μας, αλλά ζητούνται από προμηθευτές μετά από δική σας επιλογή και παραγγελία προς εμάς.

Δεν μπορεί να ακυρωθεί παραγγελμένο υλικό από εσάς που ήδη έχει παραληφθεί,

Δεν μπορεί να ακυρωθεί παραγγελμένο υλικό από εσάς το οποίο ΔΕΝ έχουμε παραλάβει, αλλά έχουμε πληρώσει και έχει φορτωθεί

Δεν μπορεί ακυρωθεί υλικό που παραγγείλατε, ούτε να αντικατασταθεί με άλλο είδος, ούτε να επιστραφούν χρήματα.

Χρόνος παράδοσης

Απαιτούνται το ελάχιστο 3 εργάσιμες ημέρες από την καταβολή της προκαταβολής, και την εμφάνιση της στον λογαριασμό της τράπεζας.

Ο συνήθης χρόνος παράδοσης μπορεί να φτάσει και τις 5-8 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Ελενγχος  εμπορευμάτων από τον πλακά, τον τεχνίτη και τον παραλήπτη

Τα εργοστάσια πλακιδίων που παράγουν στην Ευρώπη και φέρουν την σήμανση CE υποχρεούνται να αναφέρουν στο κιβώτιο τις παρακάτω οδηγίες σε 4 κύριες γλώσσες, την γλώσσα της χώρας παραγωγής, και στα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά τα εξεις:

<<Πριν την τοποθέτηση ελέγξτε και βεβαιώστε τον ΤΟΝΟ, την ΔΙΑΛΟΓΗ και το ΚΑΛΙΜΠΡΟ.Τοποθετημένα πλακάκια δεν αντικαθίστανται ούτε γίνονται δεκτά παράπονα και επιστροφές.Για καλύτερο αποτέλεσμα , παίρνετε πλακάκια από διαφορετικά κουτιά κατά την τοποθέτηση>>

Βεβαιωθείτε ότι ο τεχνίτης σας έχει γνώση της τοποθέτησης, των κανόνων και των υποχρεώσεων του.

Επιστροφές εμπορευμάτων

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εμπορευμάτων.

Δεν γίνονται δεκτές επιστροφές εμπορευμάτων ούτε με ανταλλαγή με άλλο είδος.

Αντικαθιστώνται μόνο ελαττωματικά εμπορεύματα με τους παρακάτω όρους:

Εμπορεύματα με τυχόν ελάττωμα και αστοχία,επιστρέφονται, αφού προηγηθεί συνεννόηση με την εταιρεία και τον αντίστοιχο προμηθευτή.

Τα επιστρεφόμενα είδη πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα , μέσα στην αρχική συσκευασία και με όλα τα εξαρτήματα και ανταλλακτικά.

Η εταιρεία αναλαμβάνει να σας αντικαταστήσει με  το σωστό υλικό.

 

Παράδοση εμπορευμάτων

 • H παράδοση των εμπορευμάτων γίνεται από ειδικευμένους συνεργάτες!Tα προϊόντα ανοίγονται και ελέγχονται στην παράδοση των εμπορευμάτων η οποία είναι πλήρης και σωστή!
 • Οι στόκοι για κάθε χώρο παραδίδονται σε χωριστά κουτιά.Το ίδιο ξεχωριστά παραδίδονται τα αξεσουάρ και οι μπαταρίες, που αντιστοιχούν σε κάθε μπάνιο, έτσι ώστε να αποφεύγονται τα λάθη και τα μπερδέματα!
 •  Μικρές ποσότητες εμπορευμάτων π/χ μπαταρίες, καθρέπτες ,ψηφίδες , πλακάκια έως 10 κιβώτια, νεροχύτες, παραλαμβάνονται από τον πελάτη,
 •  Αποστέλλουμε εμπορεύματα στην επαρχία με πρακτορείο , με χρέωση παραλήπτη και με ταχυμεταφορική σε επείγουσα  ανάγκη, πάλι με χρέωση παραλήπτη.
 • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν στην επαρχία με ευθύνη και κίνδυνο του παραλήπτη

 • Τα εμπορεύματα παραδίδονται στο πεζοδρόμιο.

 • Αναλαμβάνουμε ανύψωση σε όροφο με  μικρή χρέωση του παραλήπτη , και εφ» όσον μπορεί να γίνει η παράδοση( π.χ δεν υπάρχουν εμπόδια ,καλώδια κ.τ.λ)

 • Φθορές και σπασίματα σε εμπορεύματα κατά την εκφόρτωση με γερανό, επιβαρύνουν τον παραλήπτη και ΔΕΝ αντικαθίστανται αχρέωτα από την εταιρεία μας.


Παραλαβή εμπορευμάτων

Σας συνιστούμε να παρευρίσκεστε κατά την παράδοση των εμπορευμάτων σας ,τα οποία ανοίγουμε, ειδικά τα εύθραυστα, για επιτόπιο έλεγχο.

Πλακάκια, , είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου και κάθε άλλα εμπορεύματα που έχουν τοποθετηθεί, θεωρούνται  γενικώς αποδεκτά ως προς το χρώμα, το είδος , την ποιότητα, το σχέδιο κ.τ.λ και δεν αποζημιώνονται .


 Αποχρώσεις πλακιδίων-TONOΣ

Οι αποχρώσεις των πλακιδίων στα δείγματα που υπάρχουν στην εταιρεία μας , είναι ενδεικτικές.

Τα πλακάκια που θα παραλάβετε ενδέχεται να έχουν μικρή χρωματική απόκλιση από το δείγμα, η οποία είναι αποδεκτή από τον ποιοτικό έλεγχο του εργοστασίου και έχει την ίδια ονομασία προϊόντος με αυτό που επιλέξατε από το δείγμα.

Η απόκλιση αυτή είναι θέμα παραγωγής και συμβαίνει σε όλα τα εργοστάσια πλακιδίων και σε όλα τα πλακάκια.Κατά την διάρκεια της συσκευασίας , το εργοστάσιο παραγωγής αναφέρει στο κιβώτιο το χαρακτηριστικό , TONOS/ SHADE/TONALITA ,το οποίο εκφράζεται με ένα αριθμό ή γράμμα.

Έχουμε υποχρέωση και  παραδίδουμε πλακάκια με ίδιο τόνο.

 

Συμπληρώματα σε πλακίδια

Αγοράζετε πάντα περισσότερη ποσότητα πλακιδίων από όση πραγματικά χρειάζεστε.

Για τα πλακάκια δαπέδου , αγοράστε 10% παραπάνω ποσότητα για να καλύψετε

τα σοβατοπιά,την φθορά στην τοποθέτηση,το απόθεμα που θα φυλάξετε.

Αν, δεν χρειάζεστε σοβατοπιά, η παραπάνω απαιτούμενη ποσότητα είναι 5 %

της επιφάνειας.

Για τα πλακάκια μπάνιου , υπολογίζουμε περίπου μισό κιβώτιο από κάθε χρώμα που θα χρησιμοποιήσετε για απόθεμα

Τα συμπληρώματα που θα χρειαστείτε τα παραγγέλλουμε  εκ νέου, και παραδίδονται σε 2-5 εργάσιμες ημέρες, και εξοφλούνται ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ

 Αναφορά ελαττωματικών προϊόντων.Αναφορά προβλημάτων

 

Τοποθετημένα πλακάκια  θεωρούνται αποδεκτά ΚΑΙ ΔΕΝ αντικαθίστανται, ούτε επιστρέφονται ούτε αποζημιώνονται.

Το ίδιο ισχύει γενικά και για όλα τα άλλα εμπορεύματα.

Σε περίπτωση ελαττωματικού εμπορεύματος ΜΗΝ ΤΟ ΦΕΡΝΕΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΊΛΕΤΕ ΠΙΣΩ ΜΕΣΩ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟΥ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ, γιατί δεν θα το παραλάβουμε.

Αντίθετα,πρώτα αποστέλλεται  φωτογραφεία στο

mail: info@polisinthesi.gr  και εμείς με την σειρά μας ενημερώνουμε τον προμηθευτή και σας απαντούμε σε εύλογο χρόνο τι θα κάνουμε .

Σε περίπτωση δυσκολίας αποστολής φωτογραφίας, κάνετε τηλεφωνική ενημέρωση στο τηλ 210 99 39 933

Τα επιστρεφόμενα είδη, αφού σας ενημερώσουμε ό,τι θα τα παραλάβουμε και θα τα αντικαταστήσουμε, ΠΡΕΠΕΙ να αποσταλούν μέσα στην αρχική συσκευασία, μαζί με όλα τα συνοδευτικά εξαρτήματα, οδηγίες και εγγυήσεις.

Για τον λόγο αυτό σας συμβουλεύουμε να ανοίγετε προσεχτικά την συσκευασία, να βεβαιώνεστε ο,τι δεν υπάρχει μέσα κάποιο εξάρτημα  και να την φυλάγεται μέχρι το πέρας τουλάχιστον της τοποθέτησης.

Σε περίπτωση δυσκολίας στην τοποθέτηση, μπορείτε να μας ενημερώσετε για να δώσουμε εμείς ή ο προμηθευτής οδηγίες και διευκρινήσεις.

Οργάνωση παραγγελίας και τοποθέτησης

Η καλύτερη οργάνωση της διαδικασίας τοποθέτησης ,βοηθά σε καλύτερο αποτέλεσμα.Για τον λόγο αυτό:

1) Μετρήστε τούς χώρους σας με μέτρο ( όχι με το μάτι, με την παλάμη ή με δρασκελισμό) ΚΑΙ φυλάξτε τα μέτρα γιατί θα χρειαστούν πολλές φορές.

2) Προγραμματίστε και επιλέξτε έγκαιρα τα υλικά, αφού μετρήσετε τον συγκεκριμένο χώρο για τον οποίο προορίζονται , με ξεχωριστή μέτρηση

3) Συμφωνήστε με τους τεχνίτες και ενημερώστε τους προκαταβολικά για το είδος των εμπορευμάτων που θέλετε να τοποθετήσουν για λογαριασμό σας, και πάρτε την σύμφωνη γνώμη τους ,αφού επισκεφθούν τον χώρο σας και κάνουν το σχετικό έλενγχο, π.χ

αν μπορεί να τοποθετηθεί εντοιχισμένο καζανάκι

αν μπορεί να τοποθετηθεί γωνιακός νιπτήρας και γωνιακή λεκάνη

αν  μπορεί να τοποθετήσει ακρυλική μπανιέρα

αν χωράει γωνιακή μπανιέρα και δεν καλύπτει το κεντρικό σιφώνι, κ.τ.λ

4) Ενημερώστε τον πλακά, για την διάσταση των πλακιδίων που θέλετε να τοποθετήσετε και βεβαιωθείτε ότι έχει τα κατάλληλα εργαλεία για να τα τοποθετήσει

5) Προτού ξεκινήσει η τοποθέτηση, ρωτήστε τον τεχνίτη σας και βεβαιωθείτε ό,τι υπάρχουν όλα όσα χρειάζεται, π.χ

σταυροί για τα πλακάκια, σιφώνια, βαλβίδες, στριφώνια για τα έπιπλα, φωτιστικό για το έπιπλο, κόλλες κ.τ.λ

6) Βεβαιωθείτε αν υπάρχουν τα κατάλληλα εργαλεία, αν χρειάζεται και υπάρχει παροχή ρεύματος και νερού.Αποφεύγετε να τοποθετείτε πλακάκια σε σκοτεινά μπάνια, χωρίς την χρήση φωτός, σας εγγυόμαστε ό,τι μετά θα εκπλαγείτε δυσάρεστα!

Σχεδιασμός μπάνιου


Πολλές και προσεκτικά σχεδιασμένες διαδικασίες και λειτουργίες,συμπληρώνουν, βοηθούν και διευκολύνουν την επιλογή σας, ώστε αυτή να γίνεται μια ευχάριστη δημιουργική και ξεχωριστή εμπειρία!
Μια εμπειρία που θυμίζει όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές, τις στιγμές της δημιουργίας του δικού σας χώρου.

Ο σχεδιασμός πραγματοποιείται ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ, ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ οριστικοποίηση της παραγγελίας, επιλογή των πλακιδίων και καταβολή της αναλογούσας προκαταβολής.


Σχέδιο μπάνιου σε 3D

  • Χαρά μας είναι να βοηθήσουμε στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας!
  • Ο σχεδιασμός του μπάνιου σας με πολλές διαφορετικές προτάσεις, που περιλαμβάνουν τα πλακάκια μπάνιου, τα έπιπλα, τα είδη υγιεινής, σας παρουσιάζεται από ιταλικό σχεδιαστικό 3D πρόγραμμα σε ολοκληρωμένη πρόταση, δίνοντας σας την ευκαιρία να επέμβετε δημιουργικά και να κάνετε σίγουρη επιλογή!

 

SXEDIASMOS-MPANIOY-3d

 

 


Το μπάνιο σχεδιάζεται ΔΩΡΕΑΝ, μετά από την επιλογή των πλακιδίων και την καταβολή προκαταβολής.

Ποιοτική εξυπηρέτιση

Διαθέτουμε μια τεράστια ποικιλία , από ιταλικά και ισπανικά εργοστάσια , για όλες τις χρήσεις, όλες τις τιμές και όλες τις προτιμήσεις.

Σας τα παρουσιάζουμε σε κατηγορίες, εκτεθειμένα σε μεγάλες επιφάνειες και τα συνοδεύουμε με εικόνες και σας εξηγούμε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες.

Διαθέτουμε τις απαραίτητες τεχνικές γνώσεις και την εμπειρία για να υπολογίσουμε σωστά την ποσότητα των πλακιδίων και των άλλων υλικών που χρειάζεστε.

 • να προτείνουμε τα κατάλληλα είδη υγιεινής, έπιπλα μπάνιου, ανάλογα με το μέγεθος του χώρου σας
 • να προτείνουμε αλλαγές και διευθετήσεις του χώρου σας για καλύτερη χρηστικότητα και αισθητική
 • να σας προτείνουμε πολλά και διαφορετικά σχέδια σε πολλές και ανταγωνιστικές τιμές για να κάνετε την καλύτερη επιλογή

 

Τεχνική υποστήριξη

Συνεργαζόμαστε με έμπειρους τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων και μπορούμε να σάς προτείνουμε τον κατάλληλο συνεργάτη, για την σωστή και ποιοτική τοποθέτηση των προϊόντων σας αν το επιθυμείτε.

Σας καλύπτουμε με όλες τις εγγυήσεις , και σας βοηθάμε σε κάθε τεχνικό πρόβλημα ερχόμενοι με επικοινωνία με τον αντίστοιχο προμηθευτή, μπορούμε να σας εφοδιάσουμε με τεχνικά σχέδια, και προδιαγραφές και λεπτομερείς οδηγίες εγκατάστασης.

Δείτε τις οδηγίες εγκατάστασης ακρυλικής μπανιέρας( αρχή του εντύπου)

ODHGIES EGKATASTASHS AKRYLIKHS MPANIERAS

 


 

After sales service

Τα πλακίδια, οι μπαταρίες τα είδη υγιεινής «ζουν μαζί  σας» για πολλά χρόνια!
Οι επώνυμοι οίκοι που συνεργαζόμαστε καλύπτουν με αναλώσιμα τα υλικά  τους σε βάθος χρόνου.
Είμαστε σε θέση να σας προμηθεύσουμε με μηχανισμούς,ανταλλακτικά, φωτιστικά και γενικά ο,τι σας χρειαστεί για να εξακολουθεί το προϊόν μας να είναι λειτουργικό και χρήσιμο.


 

 


 

 

 

 

 

 

Κράτα το

Leave a Reply