Pin It
ΠΛΑΚΑΚΙΑ | ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ
Τηλ: 210.993.99.33

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΑ

e62601dc98c9df46006869abc0a7262b

Εδώ υπάρχουν διάφορα σχέδια  που αποτελούν προτάσεις  και ιδέες τοποθέτησης.Δεν διατίθενται τα εμφανιζόμενα είδη και πλακάκια.

ΠΑΤΗΤΗ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΟΝΙΑ DUROSTICK

patiti-tsimentokokia-dyrostik

ΠΑΡΚΕ LAMINATE

parke-laminate

ΠΛΑΚΑΚΙΑ

Χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:

 • πλακάκια δαπέδου
 • πλακάκια μπάνιου

Πλακάκια δαπέδου

Τα πλακάκια  έχουν αποδειχθεί τα τελευταία 40 χρόνια ,  η μόνη ποιοτική, ασφαλής και αισθητικά τέλεια λύση.

 Δαπέδου εσωτερικού χώρου

Πρέπει να είναι γερά, ανθεκτικά, λειτουργικά, και αισθητικά όμορφα. Χωρίζονται σε Group ανάλογα με την αντοχή τους στην χρήση .Προτιμώντας γρανίτες δαπέδου,  gres porcellanato,  δηλαδή προτιμώντας ενισχυμένης αντοχής  Group 5, θα έχετε για πολλά χρόνια χώρους όμορφους , ποιοτικούς και λειτουργικούς.

Δαπέδου τύπου ξύλου

Οι γρανίτες δαπέδου σαν ξύλο, εξασφαλίζουν ζεστασιά και απαράμιλλη γοητεία στον χώρο,  πρέπει δε  να είναι απαραιτήτως πρώτης ποιότητας, διαφορετικά θα έχουν προβλήματα κυρτότητας και ευθύτητας. Η εταιρεία μας παρουσιάζει την μεγαλύτερη συλλογή  σε όλες τις διαστάσεις και τα χρώματα.

Εξωτερικού χώρου

Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες:  εξωτερικού χώρου σαν πέτρα και  αντιολισθητικά. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε πλακάκια γρανίτη για τους εξωτερικούς χώρους, γιατί έχουν μεγάλη αντοχή στο κρύο, στο φως στην υγρασία και στην τριβή.

Οι αντιολισθητικοί γρανίτες εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητοι σε χώρους που θέλουμε ασφάλεια στην χρήση, και ο βαθμός αντιολίσθησης καθορίζεται από το γράμμα R

Πλακάκια μπάνιου

Παρουσιάζουμε μοντέρνα πλακάκια μπάνιου μεγάλων διαστάσεων  ,απομίμηση μαρμάρου,  γυαλιστερά, ματ και με πολλά χρώματα

Για ένα μοντέρνο μπάνιου προτείνουμε  ένα συνδυασμό πλακάκι τοίχου μπάνιου με ψηφίδα.  .Μπορούμε να αναδείξουμε μία εσοχή ,μια γωνία στο μπάνιο ντύνοντας την με ψηφίδα τοίχου μπάνιου.Προτιμήστε ένα πλακάκι μπάνιου πέτρας ,αν θέλετε να έχετε μια παραδοσιακή σύνθεση στον μπάνιο σας.

Δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο συμβουλές, ιδέες και προτάσεις για τα πλακάκια

Πλακάκια τι πρέπει να γνωρίζω

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

7 Σχόλια
 1. Σχόλια που δεν σας συμφέρουν τα διαγράφεται!

  • γεια, σας με μια μικρή καθυστέρηση λόγω δουλειάς, απαντώ στα σχόλια σας.1) βλέπω 4 σχόλια σε διάστημα 2 λεπτών, δεν έχω σβύσει κ΄σποιο σχόλιο, και δεν ξέρω αν στείλατε άλλο.2) Η χρήση εικόνων αποσκοπεί στην παρουσίαση και ενημέρωση του τελικού χρήστη ,ο οποίος θα πληρώσει για κάποιο είδος και αυτό πρέπει να ανταποκρίνεται στην χρήση για την οποία το αγόρασε.Πρέπει λοιπόν κατά την γνώμη μου να δείξω στον πελάτη που επισκέπτεται το site, πως δείχνει η φωτισμένη μπανιέρα υδρομασάζ, πως είναι τα πλακάκια με διαφορά στο χρώμα, πως είναι τοποθετημένα τα πλακάκια με 4 διαστάσεις μαζί. κτλ 3) Οι εικόνες των προϊόντων είναι από τούς αντίστοιχους προμηθευτές οι οποίοι όχι μόνο δεν μας απαγορεύουν την χρήση αλλά αντίθετα μας ενθαρρύνουν να παρουσιάζουμε τα προϊόντα τους στους δυνητικούς πελάτες, γιατί η παρουσίαση του προϊόντος και η σωστή ενημέρωση αποτελούν το 50% της πώλησης.Οι ξένοι οίκοι που συνεργαζόμαστε για πάνω απο 30 χρόνια δεν μας αντιμετωπίζουν ως απατεώνες που παίρνουμε τις εικόνες τους, αλλά ως το αναγκαίο ενδιάμεσο στάδιο μεταξύ του πελάτη και του κατασκευαστή.4) Λαμβάνω πολύ σοβαρά ύπ όψιν μου την παρατήρηση σας ότι μπλέκεστε με τις πολλές εικόνες, είναι θέμα οργάνωσης του menu στο site με το οποίο ασχολείται ο προγραμματιστής και θα δω μαζί του αν μπορούμε μέσα στην συγκεκριμένη δομη να παρουσιάζουμε πιο σωστά τα είδη μας.5) ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας και το ενδιαφέρον για εμας, πάντα προσπαθούμε για το καλύτερα , αλλά όπως λέει και ο γιό μου ουδέις άσφαλτος!

 2. ΠΛΑΚΑΚΙΑ
  Χωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες:
  πλακάκια δαπέδου
  πλακάκια μπάνιου
  Πλακάκια δαπέδου
  Τα πλακάκια έχουν αποδειχθεί τα τελευταία 40 χρόνια , η μόνη ποιοτική, ασφαλής και αισθητικά τέλεια λύση.
  Πλακάκια δαπέδου εσωτερικού χώρου
  Τα πλακάκια δαπέδου εσωτερικού χώρου πρέπει να είναι γερά, ανθεκτικά, λειτουργικά, και αισθητικά όμορφα. Χωρίζονται σε Group ανάλογα με την αντοχή τους στην χρήση .Προτιμώντας γρανίτες δαπέδου, gres porcellanato, δηλαδή προτιμώντας πλακάκια ενισχυμένης αντοχής Group 5, θα έχετε για πολλά χρόνια χώρους όμορφους , ποιοτικούς και λειτουργικούς.
  Πλακάκια δαπέδου τύπου ξύλου
  Οι γρανίτες δαπέδου σαν ξύλο, εξασφαλίζουν ζεστασιά και απαράμιλλη γοητεία στον χώρο, πρέπει δε να είναι απαραιτήτως πρώτης ποιότητας, διαφορετικά θα έχουν προβλήματα κυρτότητας και ευθύτητας. Η εταιρεία μας παρουσιάζει την μεγαλύτερη συλλογή σε όλες τις διαστάσεις και τα χρώματα.
  Πλακάκια εξωτερικού χώρου
  Χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: εξωτερικού χώρου σαν πέτρα και αντιολισθητικά. Είναι προτιμότερο να επιλέξετε πλακάκια γρανίτη για τους εξωτερικούς χώρους, γιατί έχουν μεγάλη αντοχή στο κρύο, στο φως στην υγρασία και στην τριβή.
  Στην εταιρεία μας θα βρείτε πλακάκια δαπέδου εξωτερικού χώρου σε προσφορές, σε οικονομικές τιμές και σε μοντέρνες επιλογές.
  Τα πλακάκια δαπέδου αντιολισθητικά είναι μία όμορφη ομάδα ποιοτικών, μοντέρνων και ασφαλών πλακιδίων. Οι αντιολισθητικοί γρανίτες εξωτερικού χώρου είναι απαραίτητοι σε χώρους που θέλουμε ασφάλεια στην χρήση, και ο βαθμός αντιολίσθησης καθορίζεται από το γράμμα R

 3. Ενδιαφέρομαι για δύο ξεχωριστά πλακάκια (τοίχου και δαπέδου) που διαθέτετε συνολικής ποσότητας περίπου 20 τεραγωνικών μέτρων. Ωστόσο μένω εκτός Αθηνών. Γι’αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν κάνετε παραδόσεις στην υπόληπη Ελλάδα και σε τί κόστος? Συγκεκριμένα ενδιαφέρομαι για Τρίκαλα Θεσσαλίας. Ευχαριστώ.

  • μπορούμε πολύ εύκολα να σας στείλουμε τα πλακάκια που σας αρέσουν με πρακτορείο εμπορευμάτων που κάνει κάθε μέρα δρομολόγιο για Τρίκαλα.Εκεί έχετε 2 επιλογές ή θα τα φέρουν στο σπίτι σας, με μικρή επιβάρυνση ή θα τα πάρετε εσείς απο΄το πρακτορείο.Τα μεταφορικά από Αθήνα βαρύνουν εσας και θα τα υπολογίζεται 1,5-2 ε το τετραγωνικό επιπλέον

 4. αποφεύγουμε να τοποθετούμε πλακάκια σε πολύ κρύο καιρό ( κάτω από 5 βαθμούς ειδικά αν πρόκειται για εξωτερικό΄χώρο).Αντίστοιχα δεν τοποθετούμε πλακάκια σε μεγάλη ζέστη πάνω από 35 βαθμούς και ειδικά σε εξωτερικό χώρο που τον βλέπει κατευθείαν ο ήλιος.Έτσι το καλοκαίρι τοποθετούμε το πρωί τα έξω πλακάκια και μετα τις 12 η ώρα μπαινουμε μέσα.Αντίθετα τον χειμώνα αρχίζουμε το πρωί απο μέσα και μετα τοπποθετούμε εξω , πάντα βέβαια σε σχέση και με τον καιρό.Οι κατάλληλες καιρικές συνθήκες έχουν να κάνουν με την συμπεριφορά της κόλλας, το πλακάκι δεν έχει κανένα πρόβλημα. Κάθε κόλλα αναγράφει στο σακί της τις συνθήκες που πρέπει να εφαρμόζεται.

Leave a Reply